header banner
Default

Volgens bekende analist Raoul Pal, is dit die tyd wanneer bitcoin gaan explodeer


De komst van een nieuwe bitcoin (BTC) bullmarkt kan voor velen niet snel genoeg komen. Ondanks het feit dat we dit jaar uit de zware bearmarkt zijn geklommen, is er allesbehalve sprake van een bullmarkt zoals die van 2020/2021. Het macro-economische klimaat is op zijn zachts gezegd niet ideaal momenteel en hierdoor ondervindt bitcoin negatieve gevolgen. De populaire macro-econoom Raoul Pal heeft zijn verwachting uitgesproken over wanneer de volgende grote stijgende trend weleens van start kan gaan.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud Advertentie GoldRepublic

Nieuwe BTC bullmarkt

VIDEO: "Everyone Is SO WRONG About What Is Coming" Raoul Pal Crypto Prediction 2024
Jamie Tree

Pal is de mede-oprichter en CEO van Real Vision, een financieel mediabedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van diepgaande analyses en interviews met financiële experts en marktprofessionals. In een recent interview heeft hij aangegeven dat hij zijn pijlen op het tweede kwartaal van 2024 heeft gericht voor de start van een nieuwe bullmarkt.

Velen uit het crypto-land zullen ook het tweede kwartaal van volgens jaar als stip op de horizon hebben vanwege de BTC halving die ergens in die maanden plaats zal vinden. Veel crypto-investeerders verwachten dat de aanbodschok, door de halvering van nieuwe in omloop gebrachte bitcoins, ook dit keer zal leiden tot een grote prijsstijging.

Pal heeft zijn hoop echter meer gevestigd op enkele macro-economische factoren voor het aanwakkeren van een nieuwe bullmarkt.

Volgens de welbekende investeerder viel de halving tot dusver iedere keer samen een verkrapping van het monetaire beleid. Hij is dan ook van mening dat de macro-economische factoren de daadwerkelijke katalysatoren zijn voor de bullmarkten.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de centrale banken van over de hele wereld agressief de rentes hebben verhoogd sinds begin 2022 om de inflatie te beteugelen. Zo staat de rente in de Verenigde Staten op het hoogste niveau in maar liefst 22 jaar tijd.

Dit klimaat maakt het investeren in risicovolle activa zoals bitcoin een stuk minder aantrekkelijk. Mogelijke renteverlagingen in 2024, evenals potentiële fiscale stimuleringsmaatregelen die aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen vooraf zouden kunnen gaan, zullen volgens Pal de belangrijkste katalysatoren zijn voor een nieuwe bullmarkt.

Bitcoin koers verwachting

VIDEO: MARK THIS Date! Bitcoin Will 10x When This Happens - Raoul Pal 2024 Prediction
Money Talks

Wat betreft prijsdoelen wil Pal vermijden voorspellingen te doen omdat je hierdoor in een negatief daglicht wordt gezet in het geval je de plank misslaat. Toch geeft hij aan dat de bitcoin koers, gezien zijn prestaties uit het verleden, zijn laatste recordhoogte zou kunnen verdubbelen of zelfs verdrievoudigen.

Sources


Article information

Author: Amanda Alvarado

Last Updated: 1700234521

Views: 849

Rating: 4.4 / 5 (120 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amanda Alvarado

Birthday: 1935-11-24

Address: 0930 Little Lock, Lake Stephaniehaven, NY 64319

Phone: +4288753686828849

Job: Article Writer

Hobby: Mountain Climbing, Chocolate Making, Animation, Running, Bowling, Skateboarding, Board Games

Introduction: My name is Amanda Alvarado, I am a dazzling, audacious, accomplished, Open, tenacious, resolute, important person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.